MuhisAzizi Vastaa sivistymättömyyteen suvaitsevaisuudella.

Päivä populistina - Paskaa postiluukusta

 

Suomi, sivistysvaltiomme, jonka eteen on veteraanimme uhranneet henkensä. Se suomi kuuluu suomalaisille, valkoisille, kristityille. Maassa maan tavalla tai maasta pois. Suomi uuteen nousuun!

Yhteiskunnan siivellä eläjät, loiset, tunkeilijat, sossupummit, raiskaajat, mutakuonot, ählämit. Niitä en maahani halua, vaikka oma taustani onkin kovin epämääräinen. Minun maassani on sananvapaus, joten saan kutsua heitä millä nimellä haluan, missä haluan. Mutta näillä tunkeilijoilla ei ole oikeutta osoittaa kiittämättömyyttään maatani kohtaan, puuttumalla nimittelyyni tai esittämällä mielipiteitään, jotka poikkeavat omastani.

Minun maani on vapaa maa, eikä mikään kivikautinen kehitysmaa. Täällä saa pukeutua kuten haluaa, mutta rätit ja kaavut eivät tänne kuulu. Täällä saa uskoa vaikka joulupukkiin, mutta mitkään satuolentojen palvomiset eivät Suomeen kuulu. En kaipaa korruptiota ja olen vapaa ilmaisemaan mielipiteeni, joten lähetän uhkailuviestejä, keksin tekaistuja vaalimainoksia ja laitan jopa paskaa poliitikkojen postiluukkuun, koska koen olevani siihen oikeutettu.

Maani on maailman onnellisin maa, vaikka porvarihallitus vie meidät kaikki leipäjonoon, enkä tämän vuoksi voi suunnitella hankkivani perhettä. Silti jonkun pitäisi hoitaa ikääntyviä vanhempiani, mutta sitä työtä emme voi suoda esimeriksi tunkeilijoille, koska muuten he vievät meidän suomalaisten työpaikat. Heidän tulisi myös rajoittaa lasten saantiaan, jottei vaarallinen invaasio levittäytyisi puhtaaseen suomalaiseen rotuumme.

Tällaisen maan haluan tuleville sukupolvillemme, joita itse asiassa en mieti pätkän vertaa. Sitähän sivistysvaltio on. Vai onko?

Äänesi on tärkeä, mutta mieti todella ketä äänestät.

 

Ylläolevan tekstin laadin niiden puheiden pohjalta, joita olen kuullut tasaisin väliajoin populisti-mielisiltä palautteen antajilta ja ”posteljooneilta”.

 

Muhis Azizi

Turun kaupunginvaltuutettu (kok.)

Turun monikulttuurisuusneuvoston pj.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Surullisen koominen kirjoitus. Pisteet siitä. Kokoomusta en silti äänestä enkä vihapostia edes sinulle lähetä.

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Hohhoijaa näitä vihanlietsojia

Stop hate Muhis
Look at The mirror

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

"Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!"

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

No jopa oli tekstissä populistilla paatosta. Mikähän on kohderyhmä johon tällä vuodatuksella pyritään vaikuttamaan?

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Jos tämä henkilö on ehdokkaana, niin minkä mielikuvan tämä kirjoitus antaa äänestäjille ehdokkaasta? Positiivisen, vai negatiivisen?

Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren

Ironia on taito- ei voimalaji.

Paskasta voisin sanoa sen verran, että on vaikeaa uskoa että Te olette sellaista saaneet. Minä sen sijaan olen saanut, itse asiassa aivan tuoreesti. (https://youtu.be/eWzKZHXvvYY)

Toimituksen poiminnat