MuhisAzizi Vastaa sivistymättömyyteen suvaitsevaisuudella.

Hallituksen hitaus tuo liikaa uhreja

Tällä hetkellä kaikkialla mediassa kerrotaan Oulussa tapahtuneesta ulkomaalaistaustaisten miesten tekemästä järkyttävästä alaikäisen tytön raiskauksesta. En ota vielä kantaa siihen, mistä maasta rikolliset ovat kotoisin, mutta tiedetään etteivät he ole kantasuomalaisia.

Nyt jos koskaan olisi eduskunnassa tehtävä muutoksia lakiin tähän asiaan liittyen. Ihmettelen, miksi aina tarvitaan jonkinlainen katastrofi tai äärimmäinen väärinteko, ennen kuin joitain lakeja aletaan muuttaa. Tämän tapauksen johdosta on ehdottomasti tehtävä lakialoite, jotta eteenkin ne maahanmuuttajat, jotka oikeasti syyllistyvät suuriin ja likaisiin rikoksiin joutuvat vastuuseen teoistaan. Eli kärsittyään tuomionsa, heille yksinkertaisesti leima takamukseen ja käännytys takaisin sinne mistä ovat tulleet. Kuten valtiolla on valmius viedä nopeasti tiedustelulakia eteenpäin, niin samoin tulisi toimia muutettaessa lakia välittömästi tällaisia tapauksia varten.

Henkilökohtaisesti itse maahanmuuttajataustaisena koen toisten maahanmuuttajataustaisten tekemät rikokset todella raskaasti. Joudut muiden tekemien rikosten vuoksi kuuntelemaan kaiken maailman loukkauksia ja solvauksia taustausi vuoksi, mikä toisaalta on ymmärrettävä reaktio, mutta kuitenkin kohtuutonta. Suomessa on oikeasti ryhdyttävä toimiin ja alkaa käännyttää vastaavanlaisia rikollisia takaisin kotimaihinsa, ja uskon että se saisi maahanmuuttajataustaisia suhtautumaan vakavammin maamme lakiin.

Nyt on toimenpiteiden alettava, koska muuten vastakkainasettelu kärjistyy entisestään ja rasismi alkaa roihuta ja silloin myös maamme sisäinen turvallisuus on vaakalaudalla. Jos valtion taholta ei nopeasti tule toimenpiteitä, niin on turha toivoa nollatoleranssia rasismille. Uhreina eivät ole pelkästään seksuaalirikosten uhrit vaan myös ne sadat tuhannet muut maahanmuuttajat, jotka kokevat uhkailua ja solvauksia, ja niistä aiheutuvaa pelkoa, tämänkaltaisten tapahtumien johdosta.

 

Muhis Azizi

Turun kaupunginvaltuutettu (Kok.)

Turun monikulttuurisuusneuvoston pj.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

26Suosittele

26 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (43 kommenttia)

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Lähtökohtaisesti viha puheen aika on ohi .

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Puhut asiaa. Jos on tahtoa, lait muuttuvat nopeasti ja karkoituksetkin onnistuvat .

yksi kaverini joka on hyvin kotoutunut maahanmuuttaja ihmetteli jo ajat sitten että hän ei ymmärrä Suomen sinisilmäisyyttä . Kertoi että tietää monen tulijan olevan "väärillä" asioilla. Taisi olla oikeassa ?

Käyttäjän KristianSheikkiLaakso kuva
Kristian Sheikki Laakso

Hienoa että otat kantaa juuri tuolla tavalla. Olen jo kauan oottanut, että täällä asiallisesti käyttäytyvät maahanmuuttajat ottaisivat härkää sarvista ja tekisivät lopun näistä mätämunista.

Jos itse syystä tai toisesta joutuisin joukossa menemään toiseen maahan, niin pitäisin huolen omalta osaltani et huonosti käyttäytyvät pistettäisiin kuriin.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Sikäli olet myöhässä, että hallitushan on muuttamassa lakia niin, että karkotuksen toimeenpanoa voitaisiin nopeuttaa. Karkotuksen mahdollistavat pykäläthän laissa jo ovatkin.

Hallitushan selvittää myös mahdollisuutta kansalaisuuden poistamiseen vakaviin rikoksiin syyllistyneiltä kaksoiskansalaisilta.

Tarkkaan ottaen muutos tulee voimaan 1.1.2019.
https://valtioneuvosto.fi/paatokset/paatos?decisio...

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi
Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Kuinka helposti monoa voi antaa maasta talousrikosten vuoksi?

Käyttäjän EsaPaloniemi kuva
Esa Paloniemi

"Uhreina eivät ole pelkästään seksuaalirikosten uhrit vaan myös ne sadat tuhannet muut maahanmuuttajat"

Pitihän se arvata; maahanmuuttaja vähättelee maahanmuuttajarikollisten uhreja ja rikoksia.

http://asfalttikukka.blogspot.com/2018/12/eroon-ar...

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Vähättelikö? Päinvastoin, kannatti rikollisten maahanmuuttajien karkotusta (vankilatuomion jälkeen?). Miten se auttaa raiskausten uhreja, että hänen kaltaisiaan kunnon kansalaisia syyllistetään noista raiskauksista, joihin he eivät ole syyllisiä sen enempää kuin sinäkään. Persut ovat syyllistäneet eniten ja kuitenkin heidän puoluetoimistossaan työskentelee raiskauksesta tuomittu Matti Putkonen.

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi

Mikä siinä on uhrien tai rikosten vähättelyä, että toteaa myös asiallisesti käyttäytyvien maahanmuuttajien kärsivän näiden rikollisten teoista?

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Absurdanistanissa löytyy aivan varmasti tyyppei jotka ei hyväksy noidenkaan palauttamista yhtään mihinkään . Koska ihmisoikeudet .

Kaiken järjettömän pilipali pelleilyn kustantaa työssä käyvät veronmaksajat .

Käyttäjän AriKuivanen kuva
Ari Kuivanen

Kokoomuksen tekopyhyys on aika kuvottavaa, koska tämän ongelman suurimpia syyllisiä ovat "kädettömät" ministerit Orpo ja Mykkänen.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Kieltämättä on tullut mieleen että Kokoomus tässäkin ajelee mieluusti kaksilla rattailla maksimoiden mm. äänisaalistaan. Ihan taitavaahan tuo tavallaan on, mutta uskoni Kokoomuksen kykyihin tai edes arvoihin on jokseenkin alhaalla. Yksittäisiä ok ehdokkaita voinee olla, mutta eipä se kokonaisuutta auta.
Näköjään median kautta mm. Mykkänen yrittää "huomaamatonta" arvopohjansa täyskäännöstä jo vähintään toista kertaa tänä vuonna. Ei se edelleenkään suju kovin uskottavasti.

Petri Lavonen

Mykkänen on aiemmin ehdottanut kiintiöpakolaistoimintaa toisin kuin massamuuttoa ja kansan vaihtoa edustava vihervasemmisto. Mykkäsen ehdotuksessa on maltillinen ajatus ns todellisten apuatarvitsevien naisten ja lasten haussa pakolaisleireiltä. Voitte vain kuvitella mitä noissa kolmansissa maissa tapahtuu naisille ja lapsille? Ajatus ei ole saanut kansansuosioita koska vihervasemmisto vastustaa ja myös PS. Äänestäjät ratkaisevat mihin suuntaan maahanmuuttopolitiikkamme ajautuu. Jos SDP on ensi vuonna pääministeripuolueena jatkuu sama pedofiilipolitiikka kuten nytkin eli mitään ei tehdä ennaltaehkäisevästi tällaisten tapausten loppumiseksi. PS on rajat kiinni sulkeutuvalla politiikallaan ajanut itsensä ruotsidemokraattien tapaan umpikujaan.

Toni Rintala

"PS on rajat kiinni sulkeutuvalla.."

Siis Jotain rajaa -politiikalla! Sillä olisi monta raiskausta saatu estettyä.

Petri Lavonen Vastaus kommenttiin #35

Tarkoitan että kansan enemmistö ei tartu rajat kiinni politiikkaan. Tarkoitus ei ole siis tässä yhteydessä arvostella Perussuomalais politiikkaa.

Jani Kuusela

Suomeen ei tarvita tiukempia tiedustelulakeja, sillä Suomeen ei tarvita lisää maahanmuuttajia, ei "kunnon kansalaisia", eikä joukkoraiskaajia, tai terroristeja.

SYYT OVAT YKSINKERTAISET, EIKÄ NIIHIN LIITY RASISMIA.

a) Kysymys on ympäristön suojelusta. Eurooppa on tiheimmin asuttu maanosa. Täällä on jo nyt liikaa ihmisiä. Tilanne on ympäristön ja ilmaston kannalta kestämätön.

Ja Suomi, vaikka onkin harvaan asuttu maa, on hiilijalanjäljeltään yksi maailman pahimmista. Tänne ei missään tapauksessa pidä ottaa lisää kuluttajia.

b) Kysymys on kansan suojelusta. MINKÄÄN MAAILMAN TIEDUSTELULAIT TAI -TOIMINTA ei estä maahantulijoiden mukana tulevaa rikollisuutta. Lisäksi maahanmuutto provosoi jo nyt työttöminä ja vähäosaisina Suomessa olevia suomalaisia ihmisiä.

Suomeen Ei tarvita lisää työvoimaa. Täällä on jo nyt 171 000 työtöntä ilman työtä.

Koko Euroopassa työttömiä on jo 26 miljoonaa.

Näiden linkkien takaa tarkemmat perustelut, ja kommentit mieluiten oman blogini puolelle:

http://janikuusela11.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2623...

http://janikuusela11.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2650...

Käyttäjän jariojala kuva
Jari Ojala

"Joudut muiden tekemien rikosten vuoksi kuuntelemaan kaiken maailman loukkauksia ja solvauksia taustausi vuoksi, mikä toisaalta on ymmärrettävä reaktio, mutta kuitenkin kohtuutonta."

Onko se ymmärrettävä reaktio? Kyllä kantasuomalainenkin raiskaa, eikä silloin huudella kaikille suomalaisille solvauksia. Yleensä suomalainen sanoo silloin, että se on hullu. Siis se on hullu, ei niin, että suomalaiset on hulluja.

Jani Kuusela

Kun kantasuomalainen syyllistyy törkeään henkeen tai terveyteen kohdistuvaan rikokseen, tapaus ruoditaan valtamediassa aina esitutkintapöytäkirjoja myöten viimeiseen pisaraan saakka.

Silloin ei puhuta mitään uhrin suojelemisesta. Tämä nähtiin nyt syksyllä Savonlinnassa kun nuori nainen joutui mustasukkaisuus- eli intohimorikoksen uhriksi.

Mutta, mutta... kun Oulussa paljastui äärimmäisen törkeä lapsiin ja alaikäisiin tyttöihin kohdistunut rikosketju, ja tekijät ovat useasta eri maasta tulleita pakolaisia (osaksi turvapaikansaaneita), tiedottamista ei tehty ennen kuin asia lähti leviämään julkisuuteen sosiaalisen median kautta.

Teot ja tekijöiden nimet paljastuivat vasta käräjäoikeuden seinältä, kun tekijöitä esitettiin vangittavaksi.

Poliisi perusteli tiedotuksen hitautta uhrin suojelemisella.

Käyttäjän jariojala kuva
Jari Ojala

Samat säännöt ja käsittelyt kaikille.

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

# 14 Ei huudella ehkä siksi, että he ovat kotimaassaan. Mutta olen täysin vakuuttunut siitä, että, jos kantasuomalainen porukka raiskaa Irakissa nuoria tyttöjä, ei siitä siellä pelkällä huutelulla selviä syyttömätkään kantasuomalaiset. Siis laita tässäkin tapauksessa roolit päinvastaisiksi.

Toni Rintala

"on ehdottomasti tehtävä lakialoite, ... jotka oikeasti syyllistyvät suuriin ja likaisiin rikoksiin joutuvat vastuuseen teoistaan... heille yksinkertaisesti leima takamukseen ja käännytys takaisin sinne mistä ovat tulleet."

Miksi sitten Kokoomuksessa vastustatte, kun PS haluaa tällaisen lain?

Kuinka moni kokoomuslainen allekirjoitti addressin, jossa vastustettin lasta vuosia hyväksikäyttäneen maahanmuuttajan karkotusta?

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Oletettavasti koska Kokoomus haluaa sulan omaan hattuunsa laista. Tukemalla persujen ehdotuksia sitä ei niin helpolla tulisi - plus kuvitteelliseen "arvopohjaankin" jotkut vielä uskovat. Likaista peliä.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Ruotsissa tapahtuu jo 58 % raiskauksista EU:n ulkopuolelta tulevien toimesta.
Ei Ruotsin tielle. Rajatarkastukset ja matkustusasiakirjat oltava.

Meidän on pidettävä huolta suomalaisten turvallisuudesta.

Uutinen elokuulta 2018
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2018082222011522...

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Tuo on valitettavasti totta, ja tilanne Suomessa olisi luultavasti pitkälti sama mikäli ulkomaalaisluvut olisivat yhtä korkeita. Joka ei näe tuossakaan ongelmaa valehtelee itselleen. Ruotsin tie tässä kohtaa ei todellakaan saa olla Suomen tie.

Eilenkin moneen kertaan joidenkin hokema "suomalaiset raiskaavat eniten" jättää huomiotta ulkomaalaisten vähäisen lukumäärän, jolla silti päädytään todella suuriin lukuihin. Ehkeivät kaikki ymmärrä tilastoista mitään, mutta ei tuon nyt pitäisi olla liian vaikeaa. Ongelma on merkittävä, eikä se ainakaan parane silmiä sulkemalla. Ainakaan suuria lisämääriä ei kannattaisi ottaa ennen kuin on opittu enemmän ja pärjätään edes nykyisen tilanteen kanssa paremmin.

Moni voisi katsoa lukujen olevan alakanttiinkin, kun esim. Oulunkin tapauksessa osa tekijöistä kirjataan nyt suomalaisten tekemiksi (mikä toki on totta kansalaisuuden saannin jälkeen, mutta kulttuurien kohtaaminen on tainnut mennä taas vähän pieleen saivat sitten kansalaisuuden tahi ei). Kansalaisuuden saannin helppouden kanssa pitäisi varmaan ottaa uudenlaista pohdintaa ja sitten tekojakin... ei tämä näin suju hyvin ollenkaan.

Ilkka Huotari

Toki pitäisi karkottaa.

Tuskin karkotetaan.

Mutta vaikka karkotettaisiin, niin se on näpertelyä, ei niillä mitään ennaltaehkäistä.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Mutta vaikka karkotettaisiin, niin se on näpertelyä, ei niillä mitään ennaltaehkäistä."

Täytyisi pitää säilössä ennen karkotusta, Tanskassa tätä suunnitellaan yhdelle saarelle.

Käyttäjän markkulehto kuva
Markku Lehto

En asiaa tiedä, mutta tulee mieleen, että onko kaikki tehty sen eteen, että maahantulijoille on selvitetty se mikä on Suomessa maan tapa ? Ja onko
heille tehty selväksi, mitä siitä seuraa jos ei tätä maan tapaa noudateta ?

Kyllähän se olisi tiedostettava, että kun maahan tulee monenkin mutkan kautta selvinneita nuoria miehiä vieraasta kulttuurista ja täynnä testosteroineja, niin tietyt riskit ovat olemassa.

Ja jos suomalaisen yhteiskunnan reunaehtoja ei heille tehdä selväksi, riski rikkoa sääntöjä kasvaa vain suuremmaksi. Tähän kun vielä lisätään kielitaidottomuus, työttömyys ja eristäytyneisyys sekä jouten olo, niin helposti ollaan väärällä tiellä ja törmäyskurssilla suomalaisen yhteiskunnan kanssa.

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

# 24 Oscar Wilde sanoi aikoinaan palatessaan kotimaahansa nähneensä ensimmäisenä hirsipuun, jolloin hän ymmärsi tulleensa sivistyksen pariin. Olisiko se sittenkin niin, että ristin näkeminen tuottaa päinvastaisen assosiaation? Molemmathan ovat kuitenkin teloitusvälineitä. Mikäli olen asian oikein ymmärtänyt, on hirttämällä kuoleminen tuskaton tapa verrattuna toiseen mainitsemaani vaihtoehtoon.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Kokoomuksen Wille Rydman on on tätä mieltä:

– Oulun tapahtumat ovat luonteeltaan niin järkyttäviä, etteivät sanat mitenkään taivu ilmaisemaan niiden nostattamaa iljetyksen tunnetta. Mutta miten vaikeaa on poliittisille päättäjillemme ymmärtää, että massamaahanmuutto Afrikasta ja Lähi-idästä todella tarkoittaa noiden alueiden kulttuurien rantautumista naapurustoihimme? Ja millaisen hinnan lapsemme joutuvat maksamaan aikamme päättäjien naiiviudesta.

– Samaan aikaan poliitikot hurskastelevat vihapuheesta ja vaativat ”suvaitsevaisuutta”. Minä kaipaisin löysä-älyisen suvaitsevaisuuslätinän sijaan pikemminkin sen vastakohtaa, nimittäin kriittistä järkeä – kykyä tehdä maailmasta kaunistelemattomia havaintoja ja vetää havainnoista niiden edellyttämiä johtopäätöksiä."

Ihan hyvää puhetta, mutta tekoja tarvittaisiin kokkareiltakin.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

"Ihan hyvää puhetta, mutta tekoja tarvittaisiin kokkareiltakin."

Kokoomukselta löytyy tarvittaessa muutama 'mannekiini' puhumaan jämeriä, mutta lepsu linja jatkuu Orpo-Mykkäsen johdolla. Ei enää ääntä Kokoomukselle.

Käyttäjän TapioUkkola kuva
Tapio Ukkola

Kirjoitat Muhiz Azizi asiaa. Asioiden on muututtava ja nopeasti, mutta kokoomus on valitettavasti yksi pahimmista viher-vasemmistolaisen politiikan vaalijoista. Muutosta ei tule, kun nämä samat kaunosielut istuvat eduskunnassa ja kaupunkien valtuustoissa. Ne, jotka eduskunnassa vaativat muutoksia, joutuvat pilkattaviksi.

Suomalaiset ovat tomppeleita, jotka äänestävät jatkuvasti samaa kaartia johtoon. Nurkan takana sitten jupistaan, mutta todelliseen muutokseen pystyviä on harvassa. Siksi emme ansaitse parempaa, mutta sääliksi käy lapsiamme, jotka joutuvat maksamaan kovan hinnan tulevaisuudessa.

Petri Lavonen

Välillä tulee mieleen näistä asioista Spede Pasasen sketsi "mitä sitten". Näistä rikoksista vaahdotaan suu vaahdossa aina kun jotain tapahtuu tai mediassa annetaan ilmi. Vanhemmat eivät enää tiedä tai uskalla puhua vihapuheen syytös pelossa jos ja kun heillä sattuisi olemaan joitakin epäilyä tai tietoa. Nyt taas lyödään nyrkkiä pöytään mutta juurisyihin ei puututa. Nämä pedofiilit saavat kyllä tuomionsa ok, mutta seuraava rosvoporukka jonottaa jo vuoroansa. Ensi viikolla taas kaikki on unohdettu ja odotetaan seuraavaa katastrofia. Hyvä että Muhis ulkomaalaistaustaisena nostaa kissan pöydälle ja käärii hihansa alkaakseen painamaan duunia juurisyiden poistamiseen. Miksi tälläistä pääsee tapahtumaan? Yksi asia on ihmisten vaientaminen ja median salailu. Hyvä Muhis.

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

Kyseessä on maan tapa. Ei voi väittää, ettei ennakkoon olisi varoitettu, mutta varoittajia on syytetty rasismista ja vihapuheesta. Tunnetuin heistä on tuomittu kaikissa oikeusasteissa.

Vaalien lähestyessä saa kätevästi julkisuutta lupailemalla asioita, jotka olisi voitu tehdä jo vuosia sitten, jos olisi todellista poliittista tahtoa.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Minkämoista aivorappeutumista on liikkeellä , kun ei tajuta jotta liikaa , aivan liikaa "turvapaikka" nimikkeellä mies puolisia pyörii jo nyt Suomessa . Sekä kaikki paperittomat saalistajat päälle .

Matti Simonaho

Pakolais- ja maahanmuutto ongelma hieman syvällisemmin arvioituna.

06. "Pakolaisuus ei ole ongelma, vaan ongelma on SYY miksi pakolaisia yleensä on olemassa. Että kieltää SYYN tulemisen Suomen rajan sisäpuolelle tai poistaa olemassa olevan SYYN Suomen rajojen sisäpuolelta ei ole rasismia, vaan rasismin estämistä. Pakolaisuus on SEURAAMUS SYYSTÄ. Jos emme sulje maamme rajoja lakisääteisesti SYYLTÄ, meistä tulee SEURAAMUS."

http://www.mielipiteemme.fi/index.pl?sivu=mielipit...

Käyttäjän TimoHietanen kuva
Timo Hietanen

Mikä täällä Suomessa muka turvapaikkasirkuksessa tulee muuttumaan ?
Hallitusvaltaa kärkkyvät 2019 juuri ne puolueet, jotka eivät ole
tulleet tämän Oulunkaan tapahtumien osalta liioin julkisuuteen ?
Maailman halaamisen agenda kuuluu Demarien, Vihreiden ja Kokoomuksen
ym. perustauteihin. Kansa äänestää kuinka haluaa mutta punaiset matot
ovat jo valmiina levitettäviksi kohti Afrikkaa ja Lähi-idän islamille.
Suomi tulee mitä todennäköisimmin käymään läpi kaiken sen monikulttuu-
risuuden pimeämmän rikastuksen puolen, josta Ranskassa, Saksassa ja
Ruotsissa on saatu nauttia jo kymmeniä vuosia. Joukkoahdistelusta- ja
raiskauksista, autojen polttelusta ja rikollisten jengien väliensel-
vittelyistä tulee normia ja tekijöinä edelleen, kuten Ruotsissa satu-
hahmot "Pilli ja Pulla". Meidän pitää olla Saksan, Ruotsin ja Ranskan
tapaan poliittisesti korrekteja. Muuten syyllistymme rasismiin.

Matti Simonaho

"Suomi tulee mitä todennäköisimmin käymään läpi kaiken sen monikulttuu-
risuuden pimeämmän rikastuksen puolen, josta Ranskassa, Saksassa ja
Ruotsissa on saatu nauttia jo kymmeniä vuosia."

Suomalaisilla on kokemusta 1200 -luvulta saakka.

https://legacy.lib.utexas.edu/maps/historical/shep...

ja

"Poltimme ja hävitimme kaiken, tapoimme kaikki miehet, otimme naiset ja lapset vangeiksi ja ryöstimme paljon karjaa ja hevosia." - Heinrici chronicon Livonia noin 1200 -luvulta. Sen aikainen Isis, tai Natsismi. Kulttturiahan joukkomurha, pahoinpitely, lasten ja aikuisten raiskaaminen, tappaminen y m ei ole.

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

"Nyt on toimenpiteiden alettava, koska muuten vastakkainasettelu kärjistyy entisestään ja rasismi alkaa roihuta ja silloin myös maamme sisäinen turvallisuus on vaakalaudalla."

Päinvastoin sisäinen turvallisuus paranee, kun saadaan mamut sinne mistä ovat tulleetkin. Vai uhkailetko mamu-kapinalla? Ei siinä mitään, kokeillaan vaan kenen ehdoilla täällä mennään. Kantapeikoilla on pitkähkö pinna, mutta rajansa kaikella. Mamuilla on itselläänkin mahdollisuus korjata tilanne, kun tuntevat kulttuuriensa tavat ja tuntevat paremmin tulijoiden taustat. Yrittäkää edes, vielä ehditte.

Käyttäjän TuomasKarjalainen1 kuva
Tuomas Karjalainen

Melko erikoisilta tuntuvat myös nämä paljastuneet petosjutut niin Suomessa kuin Ruotsissa, ja tilastojen mukaan maahanmuuttajilla on melkoinen yliedustus myös ryöstön ja muiden väkivaltarikosten tekijöinä (sekä osin uhreina).

En haluaisi rajata keskustelua ja esim. karkotuksia koskemaan pelkästään seksuaalirikoksia ja -rikollisia, koska likaisia jauhoja vaikuttaa valitettavasti pusseissa piisaavan.

Käyttäjän paiviruippo kuva
Päivi Ruippo

Kun uskonto, kulttuuri ja politiikka ovat seksuaalirikosten takana

ISIS ryösti valtaamissaan paikoissa ja kylissä, Irakissa, Syyriassa, jne. kaikki yli 9-vuotiaat tytöt ja nuoret naiset seksiorjikseen, joita he sitten raiskasivat ja raiskaavat. Vanhat naiset tapettiin.

ISIS on USAn luomus, seurausta USAn ulkomaan politiikasta.

Kunkin maan vallanpitäjät ovat vastuussa maahanmuuttajien, turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten ottamisesta ja päästämisestä kuhunkin maahan.

Maahanmuuttajat ovat valtaapitäville vain uutta hyväksikäyttömateriaalia kartuttaa varallisuuttaan, etujaan ja etuoikeuksiaan. Maahanmuuttajat ovat vallanpitäjille myös hyväksikäytettävä suojakilpi kansan vihaa kohtaan.

Kun tavallinen kansa ja ihmiset ovat toistensa ja läheistensä kurkuissa kiinni, kuten toivotaankin, niin valtaapitävät saavat olla rauhassa. Viha ei kohdistu heihin, vaan sijaiskärsijöihin.

------------------------------------------------------------------------

Kun maahanmuuttajat raiskaavat lapsia, nuoria ja ihmisiä Suomessa, niin perusteena on usein uskonto tai kulttuuri ja se peruste on otettava selville.

Ajattele itseäsi 10-vuotiaana. Ajattele, että jos sinulle olisi tehty samoin, kuin esim. mitä tälle oululaiselle 10-vuotiaalle tytölle on tehty.

Jokaiselle maahanmuuttajalle, joka aikoo tulla elämään Suomeen, on jo ennen oleskeluluvan saamista tehtävä selväksi Suomen kanta seksuaalirikoksiin.

Maahanmuuttajat, JOTKA EIVÄT YMMÄRRÄ SITÄ, että raiskaus ja myös kaikki muut seksuaalirikokset ovat AINA KAIKISTA ALHAISIMPIEN IHMISTEN TEKEMIÄ VAKAVIA JA ALHAISIA RIKOKSIA JA ETENKIN SITÄ, ETTÄ SUOMESSA EI LAPSIA RAISKATA, eivät kuulu Suomeen, vaan heidät on poistettava, karkotettava Suomesta välittömästi ja heti, eikä jäädä odottamaan sitä hetkeä, kun he syyllistyvät seksuaalirikoksiin.

Jos maahanmuuttaja on jo ehtinyt saada Suomen kansalaisuuden ennen seksuaalirikostaan, niin kansalaisuus on otettava pois.

--------------------------------------------------------------------------

Seksuaalinen väkivalta on väkivallan raain ja tuhoisin muoto uhrille.

Seksuaalinen väkivalta ole koskaan seksiä, vaan aina väkivaltaa.

Seksuaalirikoksen uhriksi joutuminen ei ole koskaan uhrin vika, vaan vika aina rikoksen tekijän.

Häpeän ja syyllisyyden tunteiden ei tule koskaan kuulua uhrille, vaan aina rikoksen tekijälle.

Seksuaalirikosten tuhoisista seurauksista uhreille ei tule vaieta, vaan ne on saatettava kaikkien ihmisten ja etenkin kaikkien päättäjien tietoisuuteen, jotka vähättelevät seksuaalista väkivaltaa ja sen seurauksia.

---------------------------------------------------------------------------

Joka ikisen maan raiskaajat ja seksuaalirikolliset ovat yhtä alhaista, ihmiskunnan alinta saastaa.

---------------------------------------------------------------------------

Yhdenkään oikeistopuolueen (Kok, Kesk, Rkp, Krist, Sin, Persut) äänestämisestä ei seuraa mitään hyvää tavalliselle kansanosalle = 80 % maan kansalaisista ja se on kansan ymmärrettävä.

Käyttäjän markolilja kuva
Marko Lilja

Olet oikeassa. "Yhteinen arvopohja" joka jäi vähän hämäräksi kaikille on suuressa roolissa tähän pelleilyyn.

Sekä sipilä että orpo vuonna 2015 hehkuttivat, miten turvapaikanhakijat ovat tervetulleita Suomeen. Toinen oikein lupasi oman asuntonsa heidän käyttöön ja toisen perhe hyötyy turvapaikkabusineksesta.

Tultiin vihreiden tontille tekemään vihreiden tuhoisaa politiikkaa. Pahinta mitä suomessa voi tehdä on matkia ville niinistön ajatuksia.

Lopputuloksena on edelleen tehoton rajavalvonta ja lähes 10 000 karkoituksen saanutta kateissa.

Eilen kävin pyörimässä kaupungilla katselemassa minkälaista menoa siellä on.

Hyvin vaikea uskoa poliisin resurssipulaan kun autoja kyllä riitti joka kadunkulmaan.

Itse äänestin kokoomusta kun se oli isänmaallinen puolue. Ilaskivi oli itselleni synonyymi selkärankaisuudelle.

Homma lähti menemään pieleen kataisen aikana, syventyi syöksykiereeseen six-packin hallitusvastuun myötä ja stubb naulasi viimeisen naulan arkkuun.

Kokoomus taistelee suurissa kaupungeissa liberaalin kaupunkiväestön äänistä vihreiden kanssa. Se on suurin syy siihen, että orpo ja mykkänen ovat pilanneet turvapaikkapolitiikan.

He ovat jääneet yhden ainoa äänestäjäkunnan eli liberaalien vangiksi tässä kohti. Kaupungissa asuvat liberaalit määrittävät pitkälti kenestä tulee suurin puolue.

Valtaa hamuavat kokoomuslaiset ovat valmiita saalistamaan jokaisen äänen, vaikka vastuunkanto on ollut luvattoman heikkoa.

Airi Pulkkinen

Oleskelulupa pitäisi poistaa kaikilta niiltä, jotka ovat anoneet turvapaikkaa mutta heti sen saatuaan vierailevatkin omassa maassaan.

Samoin pitäisi toimia niiden kanssa, jotka ovat matkustaneet Irakiin tai Syyriaan sotiakseen jihadistien riveissä.

Lisäksi pitäisi poistaa ne poliittisen islamin kannattajat, shiiat ja sunnit, jotka ajavat Eurooppaan sharia-lakia. Mitä järkeä on asua Euroopassa jos haluaa islamilaisen yhteiskunnan?

Lisäksi kotimaihinsa pitäisi palauttaa kaikki oleskeluluvan turvin Euroopassa asuvat sekä turvapaikanhakijat, jotka syyllistyvät rikoksiin.

Myös kaikki sellaiset, jotka eivät osaa noudattaa länsimaalaisia sääntöjä liittyen mm. naisten tasa-arvoon.

Tietyt henkilöt tulisi vaientaa julkisesta keskustelusta. Sellaiset maahanmuuttotehtävissä työskentelevät henkilöt, jotka sokeasti puolustavat maahanmuuttoa koska heidän oma elinkeinonsa on siitä suoraan riippuvainen.

Vaarallisten ja haitallisten ulkomaalaisten poistamisesta hyötyisivät sekä kantaväestö että täällä olevat kunnolliset maahanmuuttajat.

Toimituksen poiminnat